Tre uforklarede lys over Amager

En herre fra Amager spørger den 21.8.2018:

Jeg så igår henved 23-tiden tre lysende pletter bevæge sig østover, da jeg sad i min have og kiggede efter stjerneskud. Det er svært med sikkerhed at sige noget om højde, hastighed og afstand lysene imellem, men mit bedste gæt er, at de måske har været 20-50m oppe med en hastighed på 50-100km/t og med en afstand mellem lysene på nogle meter i en trekantformation. Dog kan de have været meget højere oppe. Lysene var mathvide/slørede og ikke runde. Det der virkelig virkede mærkeligt var måden de dukkede op i mit synsfelt. Det lignede først en håndfuld meteoritter, der brød igennem atmosfæren meget tæt på hinanden(eller én, der blev brudt op i mange små stykker). Pludselig var der dog istedet kun de tre stykker, der bevægede sig henover mig, fuldstændigt lydløst.
Den første umiddelbare forklaring jeg selv kunne komme med var, at det var tre fugle, evt. måger, der blev lyst op af lys nedefra, men det hang bare slet ikke sammen med måden de opstod på samt hastighed og mange andre ting. Dernæst tænkte jeg naturligvis, at det kunne være en større drone af en art, men igen hang det ikke sammen ift. hvordan de kom til syne.
Hvad kunne være en forklaring på fænomenet?
Svar
Jeg har ikke andre umiddelbare ideer til forklaring af fænomenet, end dem, du selv anfører. Der har ikke været tale om satellitter i formation, og det landsdækkende netværk, som registrerer ildkugler har ikke reageret på noget på det tidspunkt.  mvh OJK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *